Nieuws

Cursisten Interster Educatieprogramma: “Een leerzame dag”

Op 14 februari 2019 voltrok zich de eerste Interster educatiedag van 2019. Met een enthousiaste groep cursisten heeft er in Wormerveer een uiterst productieve dag plaatsgevonden. Gastdocent Diana Bijl, onafhankelijk DSMH, heeft een volledige dag aan nieuwe inzichten, discussie en vooral veel kennis verzorgd voor cursisten vanuit alle uithoeken van het land.

Een aantal nieuwe ontwikkelingen, maar ook het aanscherpen van bekende procedures, in het reinigen en desinfecteren op CSA’s is aan bod gekomen. Het thema van de dag was de reiniging en desinfectie binnen de vuile ruimte. De onderdelen van dit proces zijn uitgebreid behandeld en tijdens de lessen zijn er veel vragen van de cursisten beantwoord. De educatiedag werd dan ook bestempeld als “leerzaam” door de aanwezigen. “Er was veel waardering voor de aandacht aan nieuwe ontwikkelingen en veranderingen bij het reinigen en desinfecteren”, merkte een van de cursisten op.

De educatiedag, welke de eerste is van een reeks scholingsmogelijkheden die Interster International verzorgd, werd bij de evaluatie beoordeeld met een 4,2 op een schaal van 1 t/m 5. Een succesvolle en belangrijke investering voor medewerkers van de CSA en geïnteresseerden, immers zijn er accreditatiepunten te behalen voor de deelnemers. Het educatieprogramma werpt zijn vruchten af, de eerste was succesvol, het wachten is op het volgende boeiende onderwerp op 21 maart. Dan is er de volgende mogelijkheid om mee te doen aan een educatiedag, ditmaal gewijd aan het onderwerp steriliseren, met gastdocent Jan Hazelhof.

< Terug naar het overzicht
Cursisten Interster Educatieprogramma: “Een leerzame dag”
Cursisten Interster Educatieprogramma: “Een leerzame dag”