Nieuws

Tweede Educatiedag: “Steriliseren”

Op donderdag 21 maart hebben wij de tweede Interster educatiedag gehad. Met Jan Hazelhof als gastdocent hebben de cursisten een uiterst productieve les mogen volgen. Er werd gesproken over het belang en het proces van steriliseren met stoom. Daarna mochten de cursisten kijken hoe het verpakkingsproces van de steriele barrières verloopt en hoe je de maximale veiligheid van patiënten kunt realiseren.

De educatiedag is succesvol verlopen, dat hebben wij gezien aan de hoge scores bij de evaluatie ervan. Een van de cursisten noemde het “een mooie mogelijkheid om inzichten te krijgen in haar eigen werk waar ze normaal niet vaak over nadenkt”.

De lesmodule “Steriliseren” van Jan Hazelhof is onderdeel van de educatiedagen van Interster. Het is de tweede in een reeks van meerdere mogelijkheden om CSA medewerkers en belangstellende bij te scholen. Na het succes van de eerste module is ook dit keer de les gevolgd met veel enthousiasme en kennisoverdracht. Bovendien worden er per lesmodule 20 SVN en 10 vDSMH accreditatiepunten gegeven. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven voor de volgende educatiedag. Wees op tijd, er zijn een beperkt aantal plaatsen!

< Terug naar het overzicht
Tweede Educatiedag: “Steriliseren”
Tweede Educatiedag: “Steriliseren”