Nieuws

Interster Educatiedagen

De Interster Educatiedagen zijn voor dit jaar afgesloten. Met deelnemers vanuit het hele land hebben wij een aantal goede bijscholingsessies…

De Interster Educatiedagen zijn voor dit jaar afgesloten. Met deelnemers vanuit het hele land hebben wij een aantal goede bijscholingsessies gehad die positief werden ontvangen. De verschillende onderwerpen die aan bod kwamen waren actueel en van groot belang. Bij Interster streven wij ernaar om de deelnemer van kwalitatief hoge en bruikbare educatie te voorzien.

Met dat oogmerk zijn inmiddels gestart met het opzettten van het volgende educatiejaar, welke belooft weer interessant en essentieel te worden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het aankomende educatieprogramma.

< Terug naar het overzicht
Interster Educatiedagen
Interster Educatiedagen