Endoscopie

Het stellen van een juiste diagnose bij patiënten is van groot belang. Eén van de mogelijkheden voor het stellen van deze diagnose is het uitvoeren van een endoscopisch onderzoek. Er is een diversiteit aan endoscopen die binnen een kort tijdsbestek weer dienen te worden hergebruikt. Dit zorgt voor een hoge omloopsnelheid en tijdsdruk en daarnaast de eis; een hoge mate van kwaliteit voor, tijdens en na reiniging en desinfectie.

Interster International B.V. helpt u hierbij. Onze missie is om innovatieve producten te ontwikkelen en te introduceren binnen uw werkgebied. Het nieuwe Interster product assortiment Endoscopie is hiervan een voorbeeld. Dit assortiment bestaat uit zowel disposable als re-useable producten, maakt veilig transport mogelijk en zorgt voor reiniging, controle en persoonlijke bescherming. Bij Interster zetten wij patiëntveiligheid, gebruikerscomfort en hygiëne altijd voorop.

Bekijk onze producten en vraag direct een offerte aan!

Interesse? Laat u terugbellen!

Wilt u meer weten over Interster, onze producten en/of diensten? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te praten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan hiernaast uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug. Maakt u zich geen zorgen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor dit doel en voor niets anders.

Zelf bellen +31(0)75-627 22 22 of e-mailen kan natuurlijk ook:
Voor vragen over producten en/of bestellingen naar cs@interster.nl
Alle overige vragen naar info@interster.nl