Verpakkingsmateriaal

Interster levert een totaalpakket verpakkingsmateriaal voor de CSA. Al deze materialen zijn in alle standaardformaten leverbaar. Wat Interster onderscheidt als leverancier voor de CSA, is dat het beschikt over een eigen unieke faciliteit voor het verwerken van halffabricaten tot sterilisatie verpakkingsmateriaal.
Interster kan hiermee geheel tegemoet komen aan de specifieke eisen op dit gebied van iedere CSA.
Vrijwel alle combinaties in verschillende maten zijn leverbaar. Tevens is het mogelijk om diverse soorten interleaved te verkrijgen.
Zoals bekend wordt sterilisatieverpakkingsmateriaal als bedrijfsafval aangemerkt. Uiteraard voldoet het gehele assortiment aan de norm EN-ISO 11607 1 en 2 en zijn alle producten voorzien van een CE-merk.
Interster introduceert Twin Wrap 1-fase verpakking, een combinatie van verpakkingsmateriaal SMS blauw/groen of SMS non-woven blauw/groen. Twin Wrap heeft gebruikelijke gedegen kwaliteit die u van ons gewend bent.

 • Twin Wrap
  Twin Wrap

 • Meatex
  Meatex

 • Secu-Wrap
  Secu-Wrap

 • Combitex
  Combitex

 • Interwrap 340 & 350
  Interwrap 340 & 350

 • Crèpe Blue, Crèpe Sensitive & Interwrap 335
  Crèpe Blue, Crèpe Sensitive & Interwrap 335

Interesse? Laat u terugbellen!

Wilt u meer weten over Interster, onze producten en/of diensten? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken om te praten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan hiernaast uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug. Maakt u zich geen zorgen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor dit doel en voor niets anders.

Zelf bellen +31(0)75-627 22 22 of e-mailen kan natuurlijk ook:
Voor vragen over producten en/of bestellingen naar cs@interster.nl
Alle overige vragen naar info@interster.nl