Endoscoop Inspectie Service

Endoscoop Inspectie Service

Om ervoor te zorgen dat uw flexibele endoscoop blijft functioneren en goed te reinigen en desinfecteren is, is het van belang de werkkanalen te controleren. Door middel van de flexibele inspectiescoop kunt u de zelfs de werkkanalen met de  kleinste diameters controleren op beschadiging, biofilm of andere vormen van verontreinig. Een flexibele endoscoop waarbij een schade of afwijking sneller wordt gedetecteerd voorkomt gevolg schade en bespaard op de langere termijn reparatie of vervangingskosten.

Hulp bij inspectie

Om u te assisteren bij dit proces biedt Interster een vrijblijvend endoscoop inspectie service aan. Indien u gebruikt wilt maken van dit consult komen wij met een flexibele inspectiescoop (FIS) de werkkanalen inspecteren van u flexibele endoscopen. Tijdens dit proces brengen wij in kaart of er mogelijk afwijking zijn in de werkkanalen en wat voor type afwijkingen. Indien wij afwijkingen constateren kunnen wij uw helpen bij het zoeken naar de juiste optie (repareren van de endoscoop of verwijderen van de biofilm). De eerste keer komen wij gratis bij u langs.

Heeft u interesse in een onafhankelijk beoordeling van uw endoscopen? Klik op de knop hieronder en vraag snel een test aan: